От 3 януари Националната агенция за приходите въвежда режим за задължително

...
От 3 януари Националната агенция за приходите въвежда режим за задължително
Коментари Харесай

НАП въвежда задължително предварително деклариране на превозите на стоки с висок фискален риск

От 3 януари Националната организация за приходите въвежда режим за наложително авансово обявление на данни за транспортите на артикули с висок фискален риск. Това съобщава Национална агенция за приходите.

Контролът е за транспортите, осъществявани с транспортни средства над 3,5 т.

От началото на октомври Национална агенция за приходите вкара режима за авансово обявление на данни във връзка с транспортите, които стартират от територията на друга страна членка на Европейски Съюз и приключват на територията на страната.

Също и когато стартират от територията на страната и приключват на територията на друга страна членка на Европейски Съюз.

Данните се заявяват посредством електронна услуга, налична с дипломиран електронен автограф в Портала за електронни услуги на приходната организация. 

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bgПо тематаПлащаме по нов ред здравни и пенсионни осигуровки в НАПНАП припомня за периода за данъчните облекчения за деца посредством шеф риск артикули Национална агенция за приходите .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->   ×Достъп за логнати консуматори За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР